Katoenen zak div. maten in 6 verschillende kleuren

Artikel 11 van 15
€ 1,15 (inclusief BTW)

Katoenen zakjes in 6 kleuren

  • Sluiting met touwtrekkoord
  • Keuze aan maten
  • Kleuren Zwart en Natural ,Blauw, Rood, Grijs, Licht RozeStof
100% katoen


Grammage
140 g/m²

Maat:

 XXS XS XL

Afmetingen

XXS - 10X15 XS - 14 x 20cm, S - 25 x 30cm, M - 30 x 45cm, L - 40 x 50cm, XL - 49 x 75cm

**Heeft u meer nodig als de voorraad levertijd is dan 3-5 werkdagen.

 

Katoenen zakjes in 6 kleuren zijn een handige en milieuvriendelijke optie voor het verpakken van cadeautjes. Deze zakjes zijn gemakkelijk te wassen, waardoor ze herbruikbaar zijn en lang meegaan. Daarnaast zijn ze een duurzaam alternatief voor plastic zakjes, die vaak maar één keer worden gebruikt en daarna worden weggegooid. Met een katoenen zakje met trekkoord kun je cadeautjes op een stijlvolle en praktische manier verpakken, terwijl je tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan een schonere planeet. Met keuze uit 6 verschillende kleuren kun je altijd een zakje vinden dat perfect past bij de gelegenheid en de persoon voor wie het cadeau is.

 

Katoenen zakjes zijn ontzettend veelzijdig in gebruik.

Met een katoenen zak met trekkoord kun je gemakkelijk kleine spullen opbergen en meenemen, zoals je telefoon, sleutels of portemonnee, maar ook leuk als knikkerzakje. De zakjes zijn handig voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen of sporten. Daarnaast zijn katoenen zakjes ook ideaal voor het verpakken van cadeautjes of het organiseren van je kledingkast. Door de verschillende kleuren waarin de zakjes verkrijgbaar zijn, kun je ze ook gebruiken om je spullen te sorteren op kleur of thema. Zo voeg je niet alleen een praktisch, maar ook een kleurrijk element toe aan je dagelijkse leven.

maten

Voor de katoenen zakjes in 6 kleuren zijn verschillende maten beschikbaar. De kleinste maat is 10x15 cm, wat perfect is voor kleine items zoals sieraden of snoep. De XS maat is 14 x 20cm en de S maat is 25 x 30cm, ideaal voor iets grotere cadeautjes of producten. Voor nog grotere items zijn er de maten M(30 x 45cm), L (40 x 50cm), XL (49 x 75cm) Deze maten bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld kledingstukken of boeken. Al deze katoenen zakjes zijn voorzien van een handig koord, waardoor ze gemakkelijk te sluiten en te dragen zijn. Met deze verschillende maten en het assortiment aan kleuren, zijn de katoenen zakjes ideaal voor allerlei doeleinden.

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss