Sorteer op

Sinterklaas items 

Heb jij een hulp Pietje of hulp Sinterklaasje in huis? Hoe leuk is het dan om jouw kleine hulpje in een T-Shirt te laten lopen tijdens de intocht van de sint of tijdens pakjesavond. Een T-shirt voor sinterklaas kan je bedrukken met jouw eigen naam! Of bedrukken met een leuk logo.

Naast shirtjes hebben we ook een aantal leuke jute en stoffen zakken met evt. eigen naam om pakjesavond nog specialer te maken!

Sinterklaas items zoals de raamstickers

Sinterklaas raamstickers zijn een populaire decoratie tijdens het Sinterklaasfeest. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor ze geen schade aan het raam veroorzaken. Deze raamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals afbeeldingen van Sinterklaas, Zwarte Piet, cadeautjes ,pakjeshuis. De stickers kunnen gemakkelijk op ramen worden geplakt en zorgen direct voor een feestelijke sfeer. Daarnaast zijn er ook raamstickers met teksten zoals "Welkom Sint en Piet" . Deze teksten geven extra gezelligheid aan de feestelijke periode. Voor kinderen is het leuk om samen met hun ouders de raamstickers uit te zoeken en op te plakken. Het is een leuke activiteit die de betrokkenheid bij het Sinterklaasfeest vergroot. Kortom, Sinterklaas raamstickers zijn een leuke en eenvoudige manier om je huis in Sinterklaassfeer te brengen en bij te dragen aan de feestvreugd

houdt er rekening mee tijdens de feestdagen kan je bestelling iets langer duren...dus bestel optijd om teleurstelling te voorkomen.

 

 

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss