Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U dient het eerst aan te melden ,omdat zedingen kwijt raken.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

* Behalve als u een deel van de order retour stuurt is het alleen het artikel dat u terug gestort krijgt.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

*Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@budget-boxer.nl .

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen NIET worden geaccepteerd.

Daarom krijgt u van ons een retourlabel.

Uitzonderingen retourneren


Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Alleen bij aanwijsbare fout van onze kant zullen de kosten voor het retour voor onze rekening zijn. En zullen deze achteraf aan u worden vergoed.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Budget-Boxer
Middenweg 49A
1394AD Nederhorst den Berg
info@budget-boxer.nl
06-26038458
KVK 74196820
BTW NL859805578B01

 

Download hier u formulier voor herroeping/retour

https://cdn.myonlinestore.eu/945b937a-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_modelformulier-voor-herroeping.pdf?t=1554285012

 

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss