Privacyverklaring

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Budget-Boxer aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen voordat u verder gaat op onze website.

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op websites welke beheerd worden en/of eigendom zijn van Budget-Boxer.

Budget-Boxer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Budget-Boxer doet er alles aan om uw gegevens te beschermen; een waterdichte beveiliging daarentegen kunnen wij niet garanderen. Geen enkele manier van gegevensoverdracht via internet of een andere online methode is 100% veilig.

De verwerking van persoonsgegevens door Budget-Boxer valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Budget-Boxer gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren, u van het verloop daarvan op de hoogte te houden en uw boeking te bevestigen.
  • Betaling van uw bestelling verloopt via een overschrijving door u of via iDeal.
    • Voor betaling via overschrijving zijn uw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van uw eigen bank.
    • Betaling via iDeal gaat via de beschermde omgeving van Mollie.
  • Voor de nieuwsbrief dient u uzelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het toezenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding worden uw voornaam en
    e-mailadres gevraagd. Hebt u zich aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvangt u deze met daarin nieuwe artikelen, acties, kortingscodes, challenges etc…
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kunt u geven door een e-mail te sturen naar ons e-mail adres, of middels ons contactformulier of gastenboek.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben wij voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over u bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten interessant kunnen zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon.
  • Tevens verwerkt Budget-Boxer de persoonsgegevens, welke wettelijk nodig zijn, voor de belastingaangifte, in de boekhoudin

 

Samenwerking met derde partijen

Budget-Boxer werkt samen met de volgende partijen:

  • Mijnwebwinkel.nl is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die u via onze webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel.nl.
    Mijnwebwinkel.nl heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Ons boekhoudprogramma ontvangt alle gegevens die u via onze webwinkel ter beschikking hebt gesteld, zodat deze op een juiste manier in onze boekhouding verwerkt kunnen worden. Deze gegevens worden opgeslagen op de servers van het boekhoudprogramma. In het boekhoudprogramma zijn de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de verwerker op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Onze accountant ontvangt alle gegevens welke op de facturen vermeld staan, zodat zij op een juiste manier onze jaarlijkse aangifte verwerken kunnen. Het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Uw persoonsgegevens worden slechts met derden, niet zijnde verwerkers, gedeeld als Budget-Boxer op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd door en/of eigendom zijn van Budget-Boxer. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van de desbetreffende website. Budget-Boxer is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor die website of voor de privacyverklaring op die website.

Budget-Boxer raadt u aan bij bezoek van de website de privacyverklaring goed door te lezen, voordat u verder gaat op de desbetreffende website.

 

Cookies

Daarnaast gebruikt Budget-Boxer cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat u bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en proberen we hier met rapportages inzicht in te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

Budget-Boxer verkoopt uw gegevens niet

Budget-Boxer zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden naar redelijkheid en zolang nodig, bewaard. Heb u zich aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u zich afmeldt voor de nieuwsbrief.

Uw gegevens inzien

U hebt altijd het recht om de door Budget-Boxer opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij u wel altijd vragen om zich te identificeren voordat u hiervan gebruik kunt maken.
Stuur hiervoor een e-mail met uw verzoek naar ons e-mail adres. Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Hebt u zich aangemeld voor de nieuwsbrief, en stelt u niet langer prijs op de ontvangst daarvan, dan kunt u zich altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Budget-Boxer en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijk datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Budget-Boxer neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat onze website virusvrij is, maar kunnen dat niet garanderen. Onze website maakt gebruik van een beveiligde netwerkverbinding via Secure Socket Layer (SSL). Ook nemen wij passende maatregelen om onze gegevensbestanden te beschermen tegen onrechtmatige toegang.

 

Contactgegevens:

Budget Boxer textielbdrukking

Middenwerg 49a

1394 AD

Nederhorst den Berg

info@budget-boxer.nl





Budget-Boxer behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De meest recente versie wordt op de website gepubliceerd. Wij raden u aan deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen. Deze privacy en internet verklaring zijn afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden van deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in onze privacy verklaring.

Webwinkelkeur klantbeoordeling

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]

Wij zijn ook te volgen op,

 

© 2016 - 2021 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel