2 nieuwe kleuren

Fairtrade cotton bottle bag

Artikel 9 van 12
€ 4,95 (inclusief BTW)

Duurzame en Stijlvolle fles geschenkverpakking : De Perfecte Oplossing Voor Milieubewuste Consumenten

leuk voor de feestdagen en u kunt hem laten bedrukken erg uniek kado.

 

  • Gecertificeerd Fairtrade
  • Capaciteit voor een 1,5 liter fles
  • Handle length: 30 cm
  • 27 x 8 x 8 cm

evt. met opdruk 

Duurzame en stijlvolle flessentassen hebben de harten veroverd van milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar een perfecte oplossing voor het verminderen van plastic afval. Met het groeiende besef van de schadelijke effecten van single-use plastic, kiezen steeds meer mensen voor deze trendy en milieuvriendelijke tassen. Of je nu boodschappen doet of onderweg bent, deze tassen bieden niet alleen een duurzaam alternatief voor plastic, maar ook een vleugje stijl aan je dagelijkse routine.

Met oog voor het milieu en passie voor stijl, zorgen duurzame flessentassen voor een win-winsituatie. Ontworpen om hergebruik aan te moedigen, zijn ze de ideale metgezel voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder concessies te doen aan stijl. Of het nu gaat om een simpele boodschap of een dagje uit, deze tassen bieden een modieuze oplossing voor bewuste consumenten.

Vergeet de ouderwetse plastic zakken en omarm de duurzame revolutie met onze ruime collectie aan stijlvolle flessentassen, perfect voor elke gelegenheid.

 

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss