Geboorte stoeltje

Artikel 3 van 21
€ 44,95 (inclusief BTW)
Voorraad 2 stuks

Unieke Geboortekaartje stoeltje : Een Leuke Manier om je Kleintje op de Troon te Zetten!

Op zoek naar een unieke manier om de komst van jullie kleintje aan te kondigen? Ontdek het unieke geboortekaartje stoeltje - de schattige en leuke manier om je kleintje op een 'troon' te zetten! Dit unieke geboortekaartje is meer dan alleen een aankondiging, het is ook gelijk een attent en praktisch cadeau . Het stoeltje is personaliseerbaar en zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Met het geboortekaartje stoeltje geef je een blijvende herinnering aan de geboorte van het kindje. Bovendien is het een originele manier om familie en vrienden te laten delen in deze bijzondere gebeurtenis. Creëer een blijvende indruk met dit schattige en functionele aandenken aan de geboorte. Laat de kleintje stralen als een prinsje of prinsesje op zijn of haar eigen troon!

De geboortekaartstoel introduceren

De geboortekaartstoel is een creatieve en originele manier om de komst van het kindje te vieren. Het is een uniek aandenken dat zowel een aankondiging als een functioneel cadeau is. Met de geboortekaartjestoel geef je een blijvende herinnering aan de geboorte van het kind. 

De geboortestoel is meer dan alleen een stoel; het is een symbool van liefde, geluk en familiebanden. Het is een manier om de geboorte van het kindje te vieren en tegelijkertijd de mensen om je heen te betrekken bij dit vreugdevolle moment. Deze unieke stoel zal zeker een blijvende indruk achterlaten en een gespreksonderwerp zijn op het moment van de aankondiging en nog vele jaren daarna.

Druktechniek :BEDRUKING DIRECT OP HOUT (door ons aanbevolen): 

Dit geboortestoeltje word bedrukt met de printer, Zo gaat de houtstructuur van het stoeltje niet verloren. In tegenstelling tot met een sticker en is veiliger voor u kind.

Productbeschrijving geboortestoeltje

Mooi houten kinderstoeltje met bedrukking direct op het hout. Ideaal voor kinderen om op te zitten. Het houten kinderstoeltje is eenvoudig schoon te houden. Afmetingen: Zithoogte: 29 CM |  Hoogte 55 cm; zitvlak 26 x 28 cm

*mail u geboorte kaartje of tekst door naar info@budget-boxer.nl met ordernummer.

 

 

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss