Twinning

Vader & Kind bijpassend shirt Awesome dad*Set

Artikel 2 van 23
€ 29,95 (inclusief BTW)

Twinning shirt

Bestel je vader en Kind t-shirts met de tekst Here comes the awsome dad en don`t make me cal my awesome dad leuk als cadeautje voor een verjaardag of bijvoorbeeld Vaderdag!

De exclusieve twinning kleding is de nieuwste rage. De t-shirts zijn geschikt voor het hele gezin door de regular, uniseks pasvorm. Leverbaar in zwart of wit met een mooie bedrukking in contrastkleur.

Vaderdag shirt Awesome dad

Op zoek naar het perfecte Vaderdag cadeau voor de meest geweldige vader? Dan is het "Awesome dad" t-shirt het ideale geschenk! Met dit stoere en trendy shirt laat je jouw vader zien hoe speciaal hij voor je is. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een comfortabele pasvorm, zodat je vader het met trots kan dragen. Of hij nu aan het klussen is in de garage of een barbecue organiseert in de tuin, met dit shirt zal hij zich altijd een echte held voelen. Maak deze Vaderdag onvergetelijk met het "Awesome dad" t-shirt als verrassing voor je vader.

Dit gepersonaliseerde shirt is perfect voor de vaders die trots zijn op hun vaderschap. Met het unieke ontwerp en de tekst 'Awesome dad' laat je zien hoeveel je waardering hebt voor je vader. Het shirt is speciaal gespecialiseerd voor vader en kind, waardoor het een uniek cadeau is om samen te dragen. Laat je vader stralen op Vaderdag met dit bijzondere en persoonlijke cadeau. Bestel nu jouw vaderdag shirt en maak deze dag extra speciaal voor jouw vader.

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss