Moeder & Kind

Moeder Kind shirt *Prinsess & Queen

Artikel 8 van 21
€ 29,95 (inclusief BTW)

Twinning  T-shirt

Het Twinning T-shirt is een populair moeder dochter shirt. Het zorgt voor een leuke en schattige matchende look tussen moeder en dochter. Met dit shirt kunnen moeders en dochters hun band en liefde voor elkaar op een speelse manier laten zien. Het Twinning Heart T-shirt is een geweldige manier om de speciale relatie tussen moeder en dochter te vieren. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor een dagje uit, dit shirt zorgt ervoor dat moeder en dochter er samen geweldig uitzien. Het Twinning Heart T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu houdt van een klassieke look of juist iets meer gedurfd wilt, er is altijd een Twinning Heart T-shirt dat bij jou en je dochter past. Dus waar wacht je nog op? Laat je liefde zien met het Twinning T-shirt!

Bestel je moeder en Kind t-shirts met de bijpassende tekst, leuk als cadeautje voor een verjaardag of bijvoorbeeld Moederdag !

Deze twinning kleding is leverbaar in 2 mooie kleuren, namelijk zwart en wit .

 Kies uit de maten S – 2XL en de kindermaten.

  • Bekijk de maattabel onderaan de pagina voor de perfecte fit.

Twinning moeder dochter tshirt

Voor moeders en dochters die graag twinnen, zijn moeder dochter t-shirts een leuke manier om hun band te benadrukken. Met prinses en Queen shirts kunnen ze laten zien hoe speciaal hun relatie is. Deze shirts zijn niet alleen schattig, maar ook comfortabel en van goede kwaliteit. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor een dagje uit, deze matching outfits zorgen voor een extra dosis plezier en verbondenheid tussen moeder en dochter. Met een ruime keuze aan stijlen en designs is er voor ieder wat wils. Twinning was nog nooit zo leuk met deze moeder kind shirts!

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss