SPAARPROGRAMMA

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling Budgetpunten die in te wisselen zijn voor leuke cadeaus. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 5 Budgetpunten. Om Budgetpunten te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan aan.

 

SPELREGELS

Middels ons Budget spaarprogramma kun je sparen voor verschillende producten! De producten waar je voor kunt sparen, zijn verschillend en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

 

BUDGETPUNTEN SPAREN

Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Budgetpunten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal Budgetpunten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt Budget boxerzich het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

 

GELDIGHEIDSDUUR GESPAARDE BUDGETPUNTEN

De geldigheid van de punten is 365 dagen. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Budgetpunten worden niet uitbetaald.

 

LEVERING VAN BUDGETPUNTEN

Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. 

 

AANSPRAKELIJKHEID

Budget Boxer is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van Budgetpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden Budget boxer.

 

WIJZIGINGEN SPAARPROGRAMMA

Budget Boxer behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe Budgetpunten toe te voegen. Tevens behoud Budget boxer zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

© 2016 - 2024 Budget Boxer textielbedrukking | sitemap | rss